Puréer.

Jag håller på att somna här i soffan med datan på magen. R tittar på fotboll, det kan mycket väl vara anledning till varför jag håller på att somna. Riktig skit är det han tittar på. Nån final som tydligen är helt ointressant men ändå tittar han, suck.

Idag har jag spenderat dagen hemma hos mams och paps. Blev en liten sväng ner till barnens hus, såklart hade dom inte de blöjpåsmärket som vi behöver utan det skulle jag tydligen bara hitta på Babyland. Det närmaste Babyland ligger i barkaby vilket innebär att jag måste åka hela vägen dit bara för att köpa blöjpåsarna, kul verkligen. Men vad gör man?
Jag fick åtminstonde med mig en matstol till lillan. En sån där som är bra att ha när man ska iväg någonstans som man fäster direkt på bordet men den måste vi dock vänta med tills hon blivit lite större. Priset var kalasbra, det var därför jag slog till idag.
Tog en sväng förbi Ica påvägen hem, köpte med mig banangröt och potatis & palsternackspuré till lillan.
Hämtade R på jobbet till 16 och när vi kom hem var det bara att sätta igång och laga mat då jag hade en hungrig karl i huset. Schnitzel med pommes, harricoverts och beasås åt vi till middag idag, det var otroligt längesedan och riktigt gott.

Lillpluttan har nog blivit lite dålig i magen av den lilla potatisen hon fått i sig så idag efter middagen rusade jag iväg och köpte hem en burk med katrinplommonpuré, fick med mig några andra barnmatsburkar för den delen också.
Så imorgon när det är potatisdags igen så ska hon få lite katrimplommonpuré till efterrätt för att slippa bli dålig i lilla magen, förhoppningsvis. Det sägs ju att man inte ska ge fruktpureer innan man gått igenom alla grönsaker typ men vad gör man när hon blir dålig i magen då? Då får man göra så tror jag, eller iallafall vi. Men någon annan frukpuré får hon inte smaka ännu, utan bara den.

Imorgon är R ledig. Då beger vi oss till Stinsen, jag ska kika om jag hittar något att ha på mig när vi ska åka till Örebro på lördag och fira min farmors 80 års dag och R ska leta byxor. Det blir nog en bra dag!


/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: nina

Tjenahejsan!

Ska ni kika på byxor så åk till Lager 157 här i Örebro. Billigt och stort utbud av märkesjeans (större för killar verkar det också som. Där kan du få typ 2 par istället för 1 par i princip. Där finns även längre lillen för tjejer (sjukt sköna) för 30 spänn styck! Köpte 6 stycken på en gång. Det var Lager 157's egna märke.

Annars finns ju finfina Marieberg köpcentrum. =)


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback