Helgen är, till min stora besvikelse, slut!!

Jag ligger i sängen och kikar på Never Been Kissed, mer spännande än så verkar det inte bli denna söndagskväll. Det är bara skit på tv, usch. R ville verkligen inte kolla på filmen så han tittar på något annat i vardagsrummet med lillan i knät.

Idag har vi ju varit hos Rs föräldrar och ätit middag med hans mamma och hans farbror. Lillan tycker inte så värst mycket om att åka iväg som vanligt. Vi tycker ofta att hon blir jättekinkig för det mesta när vi åker hemifrån, det är lite tråkigt men man tar vad man får :) Vi håller tummarna för att det blir bättre med tiden. I dagsläget blir hon ju ledsen bara någon annan tittar på henne när hon är kinkig och att någon annan ska hålla henne än R och jag det brukar verkligen inte vara poppis.

Jag kan inte släppa tankarna på klänningen som jag hittat på Gina, jag måste åka dit och prova den så fort som jag bara kan. Har ju inte ens provat den ännu så det är verkligen ett måste så att jag antingen kan köpa den eller lägga ner den helt. Jag behöver lite fina halvsomriga klännigar nu, vi har¨ganska mycket firanden och grejer som kommer nu inom en snar framtid. Min farmor fyller 80 år, dopet och bröllop bland annat och då måste jag ha något fint att ha på mig!


 

Tillbaka till filmen.



/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback