Helgen lider mot sitt slut.

Hela dagen har passerat utan ett endaste litet blogginlägg, fy skam!
Jag och lillan började dagen med att duscha tillsammans medans vi väntade på R som var och tränade. När han kom hem var det dags att ta itu med städningen. Vända upp och ner på hela lägenheten, damma, skaka mattan, torka ur ugnen och massa annat spännande?! När vi började bli klara med städningen så ringde mamma som skulle komma förbi och försöka sätta upp lampan som vi köpt till hallen eftersom min lillebror ju slog ner den andra i golvet. När mamma väl kom hit så upptäckte vi att det inte fanns någon krok kvar där längre så att man kunde hänga upp lampan så det gick inte alls vägen. Vi får klara oss utan hallampa ett tag till.
Mamma försökte också hjälpa mig med att sätta upp två "ljuslyktor" som ser ut som två hjärtan inne på sovrumsväggen men precis som sist när vi skulle sätta upp någonting där så gick det rakt åt pipsvängen. Det måste vara världens hårdaste vägg eftersom spikarna bara går av och inte in i väggen. Skit vägg!!

Det enda som vi lyckades med under mammas besök var att hjälpa lillan lite på traven med ett problem som vi haft. Känsliga läsare (Cattis) borde nog sluta läsa nu. Lillan har haft lite problem med magen de senaste dagarna, hon har ätit på bra men nästan ingenting har kommit ut andra vägen kan vi ju säga. Så mamma tog en termometer och stoppade in precis som när man ska ta tempern och då ska ni tro att det kom ut minsan. Massor... Och alldeles grönt som guacamole typ, stank gjorde det också. När jag trodde att hon var klar och skulle sätta på blöjan så kom det mer såklart. Fast denna gång gult (mer normalt för henne) och denna gången stank det inte fullt så mycket. Det gröna hade säkerligen varit inne i magen så himla himla länge medans det gula var färskt eller hur vi nu ska säga. Hahaha intressant va?
Känns iallafall väldigt skönt att lillan har fått ur sig allting och magen inte är lika svullen. Vi har ju haft lite problem med hennes mage de senaste dagarna då hon haft ont och skrikit (tror vi) och inte konstigt det eftersom hon hade så mycket i magen. Stackars liten!



Dagens middag - Kyckling á la skogsvamp med purjolök och champinjoner. Till det hade vi trefärgade pastaskruvar. Mumsfillibaba!

När lillan gått och lagt sig sen ska jag skopa upp en massa glass i en skål och hälla över massa strössel och chokladsås. Det är vardagslyx. 

/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: Cattis

Tycker om lilla E massa mkt men snälla sandra man kan inte visa en sån bild på gula o gröna mackisar efter att ha beskrivit innehållet i lillans butt. O om du skriver att känsliga läsare bör sluta läsa så blir ja ba nyfiken o måste läsa!



tycker du ska leka me mig i helgen. nån dag som du vill? :)

2009-03-16 @ 15:12:40

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback