Onsdagen lider mot sitt slut..

När R kom hem hade han med sig mat hem till mig som jag hade bett om eftersom jag inte hade tid eller lust till att ställa mig att laga mat. Så när maten kom la jag mig i soffan och tittade på första avsnittet av 90210, tänkte att jag skulle se om det var något att hänga i julgranen och det avsnittet var faktiskt bra. Problemet var bara att jag inte hittar andra avsnittet att ladda ner. Jag hittar precis alla andra jävla avsnitt utom just nummer två, hur iqbefriat är inte det? Efter att jag hade ätit och tittat klart på avsnittet så var det dags för amning och både jag och lillan somnade och sov så skönt bredvid varandra i soffan i två timmar ungefär. Det behövde vi nog båda två efter den jobbiga starten på dagen som vi fick.
Till middag blev det kyckling blandat med purjolök och champinjoner i en sås med dijonsenap och sedan pasta till det. Smaskigt värre.
Nu har vi lagt lillan för en stund sedan och det kändes som om det tog en evighet innan hon tillslit somnade. Innan det hann vi med en kaskadspya och en lite mindre spya men ändå tillräckligt stor för att göra skada på sängkläderna. Så till imorgon blir det att tvätta sängkläder och torka ur vaggan tror jag. Dessutom ska jag försöka pyssla lite med det jag köpte hem från Panduro häromdagen. Vi får väl se hur långt jag kommer med mina planer men får vi en bättre start på morgondagen så är jag nöjd.

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback