Helvetes morgon.

Så här ligger det till. Jag har varit uppe i lite mer än en timme. Vaknade när lillan talade om att hon var hungrig, inget konstigt det inte så jag böt blöja på henne och gav henne mat men mitt i alltihopa så bajsar lilla flickan och blir sedan helt hysterisk och börjar skrika. Jag går då för att byta blöja igen och märker hur hennes rumpa är alldeles illröd. Hade märkt det redan igår att den var lite röd så på med lite idominsalva och så men idag herregud vad den är röd typ överallt. Så när man torkar henne blir hon ännu mer galen. Efter blöjbytet så går jag tillbaka till sängen och försöker mata henne igen men efter typ tre minuter bajsar hon igen och får världens panik och skriker som jag aldrig hört förut. Byter blöja igen och fixar för att sedan gå tillbaka till sängen igen men samma procedur upprepar sig. Så nu har jag tagit av blöjan och lagt henne på skötbordet så att det ska få lufta ordentligt. Jag tror hon har skrikit i ganska nonstop i 40 minuter tills hon för ett litet tag slutade och somnade, men hon vaknar upp ibland och skriker lite. Men att äta vägrar hon  (det var inte många droppar hon åt tidigare). Jag kommer att få bo här inne på toaletten idag tror jag, sitter just nu och bloggar på toalettstolen eftersom hon ligger och sover på skötbordet. Jag har haft panik här när hon har skrikit så att mina tårar sprutar. Nu längtar jag tills R kommer hem från jobbet, jag vill att han ska komma nu.
Men om hon inte slutar vara hysterisk och skrika så måste jag nog ringa BVC, inte för att jag förstår vad dom ska göra mer än att säga åt mig att smörja men ändå. Det kan ju kanske vara lika bra att ringa och höra för fortsätter det såhär blir jag tokig.

Och jag är så förbannat trött men inte kan jag sova inte. Känns inte som om badrumsgolvet är så himla lockande. Kan ju inte gärna lägga henne i sängen heller utan blöja tyvärr så badrummet it will be for the next couple of hours.

Update 9.37..
Nu har jag pratat med BVC eftersom hon fortfarande inte har slutat skrika. Så vi får komma dit efter tio. Så nu ska jag klä på världens skrikigaste unge och springa iväg.

/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: Cattis

Oj.. =/ hoppas lillan blir bättre efter besöket! Stor kram på er båda.

2009-03-04 @ 11:23:03

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback