Dagens påhitt.

Blev ingen höjdarpromenad idag inte. Lillan ville verkligen inte ligga i vagnen för hon bara skrek och skrek. Hon brukar bara skrika lite ibland när man precis lägger ner henne i vagnen men när hon märker att man börjar gå med vagnen blir hon tyst men inte idag inte. Så det var bara för oss att vända hemåt igen efter ett tag. Vad gör man? Kan ju inte gå omkring med en skrikande bebis i vagnen inte. Vi fick åtminstonde lite frisk luft och sedan har vi precis som igår låtit solen skina in genom den öppna balkongdörren, wonderful.

Nu är det Greys på tv (gamla repriser) och alldeles strax Unga Mödrar. Tänkte försöka laga någon mat efter Unga Mödrar men jag vet verkligen inte vad jag ska laga? Jag har ingen kyckling kvar hemma och det är ju det allra lättaste att hitta på något med. Hmm köttfärs har jag, vad ska jag göra av den tro? Vill inte ha köttfärssås tror jag, det är så tråkigt och vanligt. Det är mitt stora problem för dagen minsan, vad ska jag laga för mat. I-lands problem.

Jag har städat här hemma också. Tillochmed moppat golven, för det gör jag inte varje gång ska ni veta så nu är det rent och fint här hemma. Har slängt på en tvätt också med lillans kläder eftersom hon idag har spytt ner sin sista rena body.

Nej Tvn och matlagning efter det.

På återseende!


/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback