Dagen som så.

Underbara soliga dag. Idag har min balkongdörr stått öppen under större delen av dagen. Så himla skönt med solen som skiner in och värmer upp golvet och så himla skönt med frisk luft. Har plockat undan lite här hemma, lagat mat till mig och matlåda till R tills imorgon och tittat lite på tv också. Skulle behöva damma och damsuga här, det känns skitigt. Det är nog inte så skitigt egentligen men det känns som så och det kryper i kroppen på mig när jag tänker på det. Dessvärre så kommer nog lillpluttan vakna snart eftersom hon sovit ett ganska bra tag nu så jag hinner inte sätta igång med det just nu. Kanske får köra ett race om hon somnar något mer under eftermiddagen.

Jag vill göra klart fler dopkort också men det är svårt att hinna med när man har en liten sällskapssjuk bebis här hemma som inte vill ligga själv allt för ofta. Om jag har tur hinner jag pyssla lite med det idag annars får jag helt enkelt fixa klart i helgen när R är ledig. Det är inte värre än så. Nu har jag iallafall bokat dopet, den 13 juni blir det dop gott folk. Spännande, då håller vi tummarna för skinande sol.

Jag funderar på att hoppa in i bilen och sticka hem till mina föräldrar om en stund. Inte för att mina föräldrar ens är hemma men min lillebror är ju det och då tänkte jag isåfall passa på att låna deras badkar så att jag och lillan kunde bada tillsammans. Vi får väl se hur jag gör. R jobbar ju i vilket fall till 22, usch & fy vad jag hatar dessa dagar när han jobbar sålänge.

Jag och R ska ju tatuera oss i april. Så jag tänkte att ni skulle få se förslagen. Jag är iofs ganska säker på vilken text jag vill ha men vad tycker ni? Vilken text är finast?


                                                  


/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: mikaela-ungmamma

dom är köpa på skiv börsen :)

Postat av: C

översta både till höger o vänster eller nedersta till vänster :)



2009-03-25 @ 19:05:39
Postat av: Anonym

den andra i den vänstra spalten tycker jag va finast :)

2009-03-25 @ 19:56:44
Postat av: nathalie

den andra i den vänstra spalten tycker jag va finast :)

2009-03-25 @ 19:56:52

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback