Tok-kisse och mycket mer.

Det går undan på bloggfronten nu. Jag spottar ut inlägg som jag vet inte vad. Men jag älskar bloggen. Det är SÅ kul. Jag tror besämt jag har blivit bloggalen, älskar att läsa andras och skriva i min.
Jag tänkte att jag skulle visa lite bilder från dagen som gått då jag ändå tagit en massa kort.


Här ligger min fina dotter på våran säng och gosar med sin heffaklump.



Helt plötsligt fick jag ett ryck och fick för mig att jag skulle baka cupcakes. Ställde mig och gjorde muffins med smak av vanilj och choklad. Planen var att ha rosa glasyr på också. Jag är nog världssämst på att göra glasyr egentligen. Eller kanske inte förresten? Det är bara så att jag behöver en sprits kanske så man kan dekorera lite snyggt istället för att lägga på det helt platt bara, trååååååååååååååkigt. Vad tror ni?
Jag tycker att det är helkul att baka cupcakes. Idag blev det bara enklast möjliga smaken på muffins då vi inte hade så mycket hemma. Annars är det ju helkul att komma på olika spännande smaker och så.


Dagens cupcakes blev goda men lite tråkiga. Men rosa var dom ju iallafall.


Tequila ska verkligen vara med oss överallt. Om man ska duscha springer hon snabbt och lägger sig på skötbordet bredvid. Ska vi äta vill hon allra helst vara med på bordet (det får hon inte). När vi går och lägger oss kommer hon springandes och lägger sig vid mina fötter. Imorse vaknade jag av att hon helt plötsligt flög upp i sängen och attackerade mina fötter. Haha buskatt där. Ikväll har hon verkligen varit busig om något. Hon har sprungit fram och tillbaka och glidit på golvet så att hon dunkar rätt in i väggen eller i sängen. Babygymmet är också populärt, där går hon jämt till attack på alla leksaker. Jag har ett kort som jag ska visa er så att ni förstår hur busig hon har varit ikväll. Jag förstår verkligen inte hur hon hamnade där.

    
Buskissen var uppe på våran dörr till sovrummet. Helt galet hur hon ens kom dit.


Här ville hon vara med när det var blöjbytsdags.

På kvällen nu har jag lagat matlåda till R och mat som jag kan äta imorgon. Det blev currygryta med kyckling, potatis och lite wokgrönsaker. Jag köpte en påse med färdigbladning till currygrytan på Thaibutiken här i märsta för ett tag sedan. Jag och R tyckte det var himla gott men nu hade jag ingen sådan påse kvar men var ändå sugen på den maträtten så jag testade lite själv istället. Visst det blev inte riktigt exakt samma men inte så långt ifrån iallafall!

Förresten så vaknade Evelyn 05.40 imorse och ville ha mat. Det känns som om det var "år och dagar" sedan hon vaknade så tidigt för att äta. Hon fick mat och somnade om men sedan vaknade hon igen klockan åtta. R tog upp henne, försökte med mat men nästan så fort hon kom upp i Rs knä somnade hon om igen så det var bara för honom att flytta tillbaka henne till sin säng igen. Jag kan inte komma ihåg ens hur längesedan det var som hon vaknade flera gånger per natt. Hoppas verkligen inte att det här kommer bli en ihållande trend. Men det tror jag iofs inte men man vet aldrig. Nu sover hon iallafall sött så får vi se när hon vaknar imorgon.
Nu lite tv, sedan godnatt.

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback