Bra start på en ny vecka.

Dagen spenderade jag ute på balkongen. Lillan var med en stund och badade i sin balja annars var hon mest inne med sin papii.
När jag kände att jag fått nog av solandet hoppade jag in i duschen. Vi alla gjorde oss klara för att åka till Barkaby en snabbis och titta lite och framförallt äntligen köpa påfyllningspåsar till blöjhinken.

    
Lillan satt hos pappa i bärselen. Efter en kort stund blev hon hysteriskt arg så då fick R bära istället.

Tidigare under dagen hade Kimmi hört av sig och berättat att hon, Emelie och Ella tänkte grilla nere vid badet hos mig och undrade om jag ville följa med. Självklart ville jag ju det. Det passade ju ypperligt bra idag också eftersom R var ledig så jag tillomed fick vara barnfri. Vid sjutiden träffades vi vid badet. Vi körde igång engångsgrillen och började grilla. Kim och Emelie hade fixat marinerat kött, färsk potatis, beasås, bröd, smör, ost, jordgubbar, ananas och dricka. Huaa vad mycket gott vi hade att njuta av. Jag tog med mig majskolvar som vi hade hemma, mums. Kakorna som jag hade med mig glömde vi totalt bort, det får bli nästa gång. Mysigt tyckte jag iallafall att det var ända tills myggorna började tokattackera oss. Då bestämde vi oss för att ge upp och åka hem. 

     
Våran plats i solen. Kim fjuttar på grillen.

 
  
Emelie är kräsen så hon ordnade ett köttbulle spett. Ella leker ball i sina brillor.

  
Njuta av god mat i solen.

Denna fantastiska utsikt hade vi framför oss när vi satt på våra filtar och åt mat. Vilken bra start på en ny vecka. Nu hoppas jag på att resten av veckan blir lika bra.



/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Kim

Åh herregud vad härligt! Det där måste vi göra om så fort det blir lite varmt igen! :)


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback