Sovmorgon.

Hejsan svejsan. Idag har det blivit en ofrivillig bloggpaus, eller när jag tänker efter har jag inte haft någon lust att skriva någonting egentligen så ofrivillig är nog fel förresten.

Dagen startade med an lång lång sovmorgon. Jag hörde hur lillan låg och knorrade och pratade lite imorse, R kom in och pussade på henne och tog sedan upp henne. Medans han gick och böt blöja på lillan kvicknade jag till och sträckte mig efter mobilen för att se efter vad klockan var. Jag fick minst sagt en chock, klockan var 10.30 och Evelyn hade inte vaknat en endaste liten gång under natten & morgonen! Då hade R redan varit och tränat och hela baletten. Vilken liten sjusovare vi har här hemma, såååååååå himla skönt att få sova ut ordentligt.

R gick och jobbade. Jag och lillan duschade och så blev det dags för lillan att äta lite mat, morotspuré och äpple, nektarin och någon annan frukt. Moroten gick ganska bra, eller tillomed bra förresten. Hon åt helt enkelt utan några större problem men efterrätten var hon inte lika förtjust i, så kan det vara.
Sedan var det dags för mig att ta reda på den överfulla tvättkorgen här hemma så nu har vi helt rena och fina kläder igen. Mamma kom och hämtade mig vid fyratiden, vi tog en sväng förbi maxi. Jisses vad mycket folk, jag fick panik bara vi kom precis innanför dörrarna. USCH vad mycket människor som trängs överallt, tur att det var ett kort besök.

Så jag tillbringade kvällen hos mams och paps. R kom och hämtade oss när han slutade vid halv nio och nu står han i duschen. Jag ska strax inta badrummet jag med och fräscha upp mig lite inför morgondagens bröllop.

Imorgon på förmiddagen hoppar vi in i bilen och styr kosan mot Örebro. Min kusin Johan ska gifta sig så då blir det fira av. Hoppas lillan sköter sig fint, speciellt i kyrkan då. HOPPAS HOPPAS att hon är precis lika lugn och fin som hon var i kyrkan på dopet.
Vi får se om vi åker hem redan imorgonkväll eller om vi stannar över natten. Det får vi se när vi är där så vi är helt enkelt öppna för båda förslagen och packar därefter.

Badrummet nästa!


/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback