Lilla tanden.

Hoppas att alla hade en trevlig midsommarafton.
Vi var ju som sagt på bröllop i Örebro. Brudparet var så fina så, likaså lokalen som vi var i efter. Allting var så fiffigt och fint så. Men jag tänkte berätta mer om det sen, samt visa lite bilder.
Igårkväll vid elvatiden satte vi oss i bilen och körde hemåt. Min lillebror ville också följa med så vi hade fullt i bilen. Det var egentligen tänkt att vi skulle sova kvar men vi tyckte att det var skönare att åka hem och få sova i våra egna sängar och vakna upp hemma. Då slapp hela denna dagen gå åt till att åka bil också eftersom R jobbar imorgon igen så kändes det extra tråkigt.

Idag har vi inte gjort mycket. Jag har varit och handlat och sorterat ur vårat skafferi. Alldeles strax är det dags att sätta igång med middagen och efter det ska jag baka lite bröd. Jag har fått någon dille på att jag vill baka bröd. Häromkvällen/natten (efter middnatt) stod jag och gräddade bröd. Jag hade bakat bröd med fetaost, oliver och soltorkade tomater. Vi får se vad jag hittar på för bröd idag. Jag har tröttnat på brödet som finns i affärerna så nu får jag hitta på något roligt själv för att få lite omväxling.

Den riktiga anledningen till att jag skulle skriva ett litet inlägg är..

Lillan börjar få en liten tand...
Jag tyckte att det kändes lite ojämnt i munnen häromdagen men tänkte inte så mycket mer på det men igår då märkte jag verkligen att det är en tand på G. Den har spruckit igenom lite och är alldeles vass. Idag när jag skulle mata henne kändes det lite konstigt när man kom åt tanden med skeden.
Så roligt, våran stora tjej kommer snart ha en liten tand i munnen.

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback