Det blev en dag på stranden.

Vi kom precis innanför dörren, Evelyn & jag. Vi har varit på badet med Sanna och Kimmi.
Äntligen lite härligt väder, som vi har väntat. Det vore trevligt om det ville hålla i sig nu också tack.

Evelyn var jätteglad på badet. Hon skrattade, busade och hade sig nästan hela tiden förutom precis när vi skulle gå hem. Det är inte vanligt att hon brukar skratta sådär nästan hela tiden utan då ser hon bara glad ut men nu log hon högt som Sanna säger ;)

Lillpluttan sitter i sin vagn och leker just nu så då hinner jag slänga in ett litet inlägg innan damen tröttnar på att leka med sin blomma i vagnen.
Det har för övrigt gått ganska bra med vagnen idag, förutom att hon verkar ha svårt att sova i den. Hon vaknar stup i kvarten och skriker lite för att sedan somna om i en stund och så fortsätter det så. Hon blev lite rädd bara någon gång när någon gick förbi oss påvägen dit men annars tycker jag att det gått bra. Så himla skönt!

Skönt att vi slagit ihjäl ett par timmar på ett trevligt sätt för nu är det bara lite mer än två timmar kvar tills R slutar och då är det bara en dag kvar till semester. Wiiiiiiiiiieeeeeeeeee, glädjeskutt!

    
Såhär ser det ut just nu hemma hos oss.


Världens sötaste unge med sin ensamma tand.

/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: michelle - mamma till mio!

Ja väldigt skönt med maten. Känns som det vore bra om man kom igång med det där på riktigt. han verkar dock itne hålla sig mätt på maten så länge. ville ha 150ml ersättning efter bara 2 timmar efter gröten! Han har förövrigt börjat äta 150 ml nu, äter evelyn fortf. 120(135) ?


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback