Rolig händelse denna sena fredagskväll.

Jag fick ett sms av Sanna tidigare under kvällen där hon undrade om jag var vaken typ. När jag hade svarat på det så ringde hon upp mig och hon behövde hjälp med ett litet problem med bloggen hennes, hon hade råkat lösenordskydda den så det löste vi snabbt. Kim hade också fått ett liknande sms och fick då för sig att Sanna var påväg att föda och hon fick inte tag på någon då jag och Sanna pratade i telefonen med varandra ett bra tag. R hade fått sms och samtal också som han upptäckte lite senare. Tillslut hade hon tydligen lyckats få tag i Sannas karls nummer på något sätt och ringer upp honom. Sanna svarar på hans mobil medans jag väntar i luren. Det visar sig då vara Kim som ringde och var orolig över att Sanna skulle föda ut sin lille bebbe och att Andrés inte var hemma och kunde köra henne. Sanna berättade historien för mig när dem pratat klart och jisses vad jag skrattade.
Stackars Kim hade nog jagat upp sig himla rejält där men roligt var det iallafall, vi fick oss ett gott skratt minst sagt.
Sanna får nog vara lite mer specifik nästa gång hon vill ha lite hjälp, hihi.. Hon talade också om att ifall så var fallet hade hon redan ringt till en ambulanshelikopter och hela baletten. Så ingen fara på torpet, slutet gott.

Ett gott skratt förlänger livet.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: sanna

Haha ja hoppsan hejsan så det kan gå!! nu funkar bilderna också!! haha ja måste sova e sjuuuukt slut.. försök att inte bli bortrövad ikväll!! =) puss på dej E.T.


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback