MuslimBobbo

Jag och R sitter och kikar på So You Tink You Can Dance. Det är nog mest R som tittar egentligen för jag har fastnat med att surfa runt på datorn.
Alldeles nyss "ramlade" Evelyn ner i soffan. Hon låg och sov i Rs knä när hon helt plötsligt fick för sig att hon skulle vända sig till mage typ och därmed ramlade ner i soffan. R lyfte tillbaka henne i knät och hon sov fortfarande (?). Jag hade kunnat tippa på att hon skulle vakna direkt men så fel jag hade hon sussade utan att ens reagera alls på att hon ramlade. LIlla bus!

Idag har Evelyn inte velat ligga själv när hon ska sova. Varenda gång hon somnat hos mig eller hos R när man sedan ska lägga över henne i babysittern så vaknar hon och skriker. Varenda gång, man kan ju bli tokig ibland när man behöver göra något när hon vägrar sova för sig själv. Så idag har jag och lilla plutten suttit ihop när hon sovit. Mindre roligt måste jag medge men ibland har hon sådana dagar (inte allt för ofta dock) så det är bara att stå ut. Hon behövde kanske lite extra närhet idag, vad vet jag.

  
Vi lekte utklädningslekar imorse. Ser ni vad hon är utklädd till?

Evelyn käkade hur mycket yoghurt som helst nu på kvällen. Hon attackerade skeden och skålen också för den delen. Turkisk yogurt med banan & mango puré blev det idag och det var ju tydligen en hit så det får de bli imorgon med. Jag ska försöka ge henne lite gröt imorgonbitti, sist gick det ju skit med banangröten men imorgon tänkte jag prova havregröten och jag håller mina tummar stenhårt för att det ska fungera. Känns som att man behöver komma in i det här med maten på riktigt nu. Det vore skönt..

/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fattar inte rubriken.

Moppe har ju inget med texten att göra.

2009-07-15 @ 23:21:55
Postat av: Kim

Jag fattar inte vad personen som kommenterat innan mig menar. Aja.. Hade det inte varit för rubriken så hade jag tippat på Michael Jackson.. Men det kanske bara är jag? ;P

Postat av: sanna

haha nej hon e ju utklädd till en burka baby =P

2009-07-16 @ 11:53:37
URL: http://sanini.blogg.se/

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback