Liggvagn VS sittvagn?

         
Leker med mormor & morfar. Lillan fíck vara utan tröja då hon lyckats spy ner den.
Bilderna är från gårdagen hos mams och paps.

Dagen startade vid halv nio idag när lillan vaknade. Då var R precis påväg utanför dörren typ så han gav henne lite leksaker som hon kunde leka med i sängen vilket betydde att jag kunde ligga och dra mig lite i sängen medans lillan lekte med sina leksaker. Det är så skönt att slippa kliva upp på en gång.

Evelyn fick lite gröt imorse. Jag gjorde minimalt med gröt men ändå åt hon inte upp allting men hon knep inte med munnen iallafall utan öppnade och åt. Så vi får vara glada för det lilla vi får ner i lilla magen. Jag ska testa en gång till under dagen, då med banangröten igen. Ska försöka köra den gröten ett tag nu så att hon riktigt vänjer sig.

Jag undrar om vi kanske ska släpa oss iväg på en liten promenad lite senare. Vi får se om vi har lust då men det skulle vara skönt med lite frisk luft tror jag nog.

Jag sitter och funderar på det där med sittvagnen. Tyvärr kommer jag inte fram till någonting bra alls. Det är svårt att bestämma om vi ska byta eller inte. Någon hjälp från R får jag inte heller, han svarar bara jag vet inte. Haha.
TÄNK TÄNK TÄNK. Hon i butiken tyckte iallafall inte att det var för tidigt att byta, det brukade bytas allt från 4 månader redan.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback