Jag vill vinna på lotto och köpa en ny vagn till lilltjejen.

Jag har spenderat halva dagen med att titta runt på barnvagnar. Jag vill nämligen ha en ny vagn. Anledningen är att våran vagn enbart går att ha framåtvänd i sittdelen.

När vi tittade på vagn när jag var gravid så kände vi att det kanske inte spelar så stor roll ändå, om sittdelen gick att vända eller ej, när vi pratade med säljaren. Men vi kunde ju inte veta hur det skulle bli och kännas när hon väl är här och det börjar bli dags för sittdelen.
Jag har svårt att tro att Evelyn ska tycka om att åka framåt i vagnen när hon inte ser oss eftersom hon är en sån närhetstörstande liten tjej. MEN det kan jag inte veta förns vi har testat, hon kanske chockar oss totalt och tycker om det.

Grejen är att JAG inte känner mig helt trygg i att ha henne framåt och inte se henne om vi ska ut på promenad eller vad som. Vi brukar gå och prata när vi är ute med vagnen, det är väl inget kul att prata när man inte ser varandra. Det blir inte ens i närheten av samma sak. Usch...

Annars är allting med vagnen jättebra, om det bara hade varit så att det gick att svänga om den så hade det varit hur bra som helst. Skit också!

R är ledig på måndag & tisdag så då ska vi nog åka och fixa med sittvagnen och testa hur lillan reagerar på att helt plötsligt åka framåtvänd. Det känns som att det är bra att veta om det funkar för henne eller inte, det är väl det som är det viktigaste iallafall. Då kanske jag vänjer mig med men om hon inte tycker om det då måste vi ju på något sätt lösa det iallafall, vi kan inte direkt vara utan vagn.

Hade jag bara vunnit på lotto så skulle jag gå ut direkt och köpa en ny vagn utan tvekan. Jag kanske skulle ringa R och be han att köpa med en lott hem?

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback