Banan med choklad.

Igår var som sagt planen att spendera en dag på Kairo med Sanna och Kimmi. Planerna gick direkt i stöpet när vi stannade till på ICA för att handla lite mat och tittade ut genom ingången och såg att det vräkte ner regn. Istället bestämde vi att vi skulle åka hem till Sanna och spendera dagen där. Vi handlade med oss kött, potatissallad, läsk och banan & choklad. Vi hade en engångsgrill så vi grillade vårt kött och lite korv. Till efterrätt blev det grillad banan med choklad, mums!
Det var lite dålig fjutt på engångsgrillen så vi hällde på en massa tändvätska för att få igång det hela. Men maten blev god tillslut iallafall när den väl var färdig.

Vi började också planera nästa sommar. Vi vill åka iväg hela "gänget" och hyra en stuga någonstans, sola & bada och bara umgås. Så hela kompisgänget plus våra två småttingar. Då är ju våran lilla tjej 1 ½ år ungefär och Sanna & Andres lilla tjej (som fortfarande ligger i magen) är en sisådär 8 månader då. Det tror jag kan bli hur kul som helst. Midsommarveckan hade vi tänkt så nu gäller det att alla planerar in semstern lika där till nästa år!

Dagen hos Sanna slutade iallafall med Donkenglass. Kim skulle jobba så vi följde med för att käka lite glass innan hon började.

När jag kom hem tog vi oss ut på en liten promenix med vagnen för att inviga sittdelen. Till en början gick det bra men efter en liten stund blev hon arg så in i bomben. Vi kom inte längre än till Statoil så fick vi vända tillbaka för att vi hade en skrikande dam i vagnen. Tillslut fick R ta upp henne ur vagnen och bära henne. Så bra tyckte hon om den. Vi ska göra ett försök idag med så får vi se.
Planen för dag är iallafall att åka till Barnens Hus och titta på någon form av solskydd till vagnen för det behövdes verkligen. Nu går det ju inte att hänga över en filt lite grann för då får hon den rakt i ansiktet och ser ingenting. Det verkar inte så bra så jag håller tummarna för att vi hittar något bra där idag.

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback