Skön söndag.

Dagen har runnit iväg snabbare än kvickt. Natten var världens längsta då lillan ville upp och äta med två timmars mellanrum och inte ville somna om själv i vaggan vid det sista nattmålet. Då tog R upp henne och la henne på sitt bröst och då somnade hon om, precis som om hon brukar när man lägger henne vid bröstet så att hon hör våra hjärtslag. Det var längesedan som vi behövde ta till det känns det som, hon har ju skött sig exemplariskt på nätterna under 1 ½ vecka om inte mer, har verkligen ingen tiduppfattning. Hoppas att beteendet inatt inte håller i sig. Hon ligger och sover nu men var lite svår att få att somna men vi lämnade henne i vaggan och satte oss i soffan tillslut, vi hörde henne gny och skrika till ibland men sedan somnade hon.

Jag har solat idag. Så himla skönt och känner mig inte lika blek längre, dock vill jag bli brunare ändå såklart, som alltid! Vi har städat idag också. Förbannat tråkigt men väldigt nödvändigt. Så nu är det skinande rent här hemma.
Nu på kvällen har vi kollat på Miami ink och sedan har vi fortsatt att titta på One Tree Hill som vi laddat ner. Vi fick ta en paus i tittandet nu för att göra matlåda tills imorgon så nu har R matlåda och jag har mat som bara är färdig att värma här hemma. Brukar bli lite svårt att hinna med att laga mat annars för det brukar ju passa sig så fint att lillan precis då blir hungrig, börjar skrika eller liknande. Haha!

Nej nu är det dags för fler avsnitt av OTH. Glädje!

Btw så har min kameraladdare lagt av helt och batteriet på min kamera är dött. Förstår ni hur illa det här är? Jag kan inte ta några kort på min lilla flicka. Detta måste åtgärdas snabbt. Men tills dess blir det tomt med kort på denna bloggen, tråkigt av bara tusan.


/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback