Kalasknas.

Dagen som så: tvättning, stinsen och besök hos mamma och pappa.
På stinsen köpte vi en box med saker så att man kan göra fotavtryck på lillan som blir till en liten gullig tavla. Vi passade även på att köpa en ny napp till lillan eftersom hon inte har tyckt om de nappar vi har haft hemma. Hon har totalvägrat att ta dom men den nappen vi köpte idag verkar funka lite bättre. Hon har väl spottat ut den några gånger under dagen med men de andra flög ut så fort de kom in i munnen så en klar förbättring. Dock är nappen vi köpte idag världens fulaste och den ser jättestor ut så jag ska försöka hitta en napp med samma suggrej men lite annorlunda utseende. Det behövs ju fler än en napp iallafall så.




Hemma hos mamma och pappa satt lillan med oss alla i soffan minsan. Ser ut som om hon bara har promenerat och satt sig i soffan alldeles själv. Haha.. Söta lilla underverk!

   

Påvägen hem svängde vi förbi Ica och köpte med oss lite nödvändigheter hem. Nu har vi nattat Evelyn för en liten stund sedan bara och nu hoppas jag på att hon ska sova bra och längre än hon har gjort under dagen. Igår så somnade hon vid 22 tiden och vaknade inte förens 03.45. Ett riktigt långpass ska ni se, det går vi gärna med på igen.

/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: Cattis

Cool hon ser ut när hon sitter där! Woho ja va oxå i stinsen ida, trist att ja inet såg er då!

Du i veckan så ska vi pysselyssa! Gnatt! :)

2009-02-22 @ 00:29:52

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback