Bullfest bullfest hela dagen.

Vi har haft en riktigt bra natt här hemma. Matning 00,03,06 och 09 och inga som helst problem för lillan att somna om igen efter maten. Hoppas att detta innebär att hon börjar få in mat och sovrutinerna, så vi håller alla tummarna för att denna natten funkar precis lika bra. Det vore verkligen ljuvligt!

Rs mamma var här nyss och hämtade min bilnyckel eftersom klantarslet R lyckades låsa in nyckeln i bilen på jobbet. Tur att hans mamma kunde åka och lämna den annars hade det blivit jobbigt.

Lillan somnade om för en timme sedan ungefär efter lite gnäll så då passade jag på att hoppa in i duschen. Nu är det dags för frukost framför tvn och sedan när Evelyn vaknar igen så ska vi göra oss redo för en promenad. Behöver verkligen komma ut i friska luften känner jag.

Igår var det bakdags igen här hemma. Fick sån himla lust att baka muffins och jag tror att det helt och hållet är Kims fel efter allt hennes muffinsbakande ;) Stack iväg och köpte muffinsformar bara för resten hade jag hemma. Jag gjorde hallonmuffins med vitchoklad, de blev riktigt goda ska du se. Smaskens! Är sugen på att baka chokladmuffins också men tyvärr så finns det ingen som helst plats kvar i frysen här. Synd det, jag skulle gärna ha en större frys.
Nu har vi iallafall fikabröd att ta fram när vi får besök så slipper folk köpa med sig hela tiden.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: bella

Skicka upp en bulle åt mig :P

2009-02-10 @ 15:06:07

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback