Bloggfix.

Okej.. Nu ger jag upp!
En sak kvar och sedan är jag relativt nöjd med bloggen igen om man bortser från vissa småsaker men det kan jag leva med. Vad jag dock inte kan leva med är att inläggen är vita, jag vill ju ha dom med dödskallebakgrunden som lyser igenom. Hur jag än bär mig åt så funkar det inte så om det är någon som är en fena på detta så tipsa mig gärna om det.
När jag har lyckats fixa det så får det vara nog med bloggfixande för man får för fan ont i huvudet av att sitta och hålla på med alla html-koder. Men vad säger ni, bättre förr eller nu? Tycker iallafall att den blev hyffsat gullig nu. Så himla mycket bättre än vad den såg ut igår, då hade jag nästan lust till att börja gråta. Haha fjantiga jag!
Hur som helst.. Nu släpper vi bloggfixandet bakom oss för en stund!

Idag har vi haft besök igen. På förmiddagen var min morbror och hans sambo här och hälsade på för första gången sedan vi flyttade in. Dock bara en jättesnabbis för att titta på Evelyn för sedan skulle dom vidare.
Vid fyra kom Rs pappa hit och lämnade min resväska som han hade fått låna när han åkte till Chile. Då blev det te, fikabröd (som han hade med sig) och tvtittande i ett par timmar.

Har inte ens varit utanför dörren idag. Snacka om att man känner sig dålig och tråkig då men det räcker ju  med att bara titta ut igenom fönstret och se skitvädret så vill man inte gå ut även fast det är tråkigt att sitta inne en hel dag.
Imorgon har vi bestämt att vi ska åka till centrum en sväng och bara gå och titta lite innan R ska åka och klippa sig med sin pappa. Då tänkte jag passa på att åka hem till mamma och pappa en stund om dom tänkte vara hemma då dvs annars är det ju ingen idé.

Dags att slänga sig i soffan och ta det lite lugnt innan det är dags för matning och sedan lite välbehövlig sömn!


/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback