En dag i solen.

Vinden blåste oss till Rs jobb och sedan vidare hem till mams och paps.
Jag och lillan promenerade ner till Märsta stn med ett litet stopp vid de små "dammarna", eller vad det nu är, och kikade på ankorna. Evelyn hade tröttnat på att sitta i vagnen precis där så det passade ju hur bra som helst att ta en liten paus och sätta oss på en bänk och titta. Det är verkligen jättefint där med olika små dammar, massor med ankor, broar och små "vattenfall". Det var så skönt att bara kunna stanna till lite här och där, ingen stress. Inget speciellt tåg att hinna med utan bara låta allting ta sin lilla tid.


         

Hur mycket ankor som helst.


         
Fint att titta på. Evelyn satt på en egen plats på tåget

.
Väl nere på stationen tog vi tåget till Rotebro och knallade upp till R som perfekt nog gick på en timmes rast precis när vi kom dit, jag som trodde han precis hade haft den. Perfekt tajming! Jag ringde min lillebror och bad han hämta oss påvägen hem från jobbet så slapp vi gå därifrån, det tar sin lilla tid det.


Leka med ett sugrör på pappas jobb.

Mamma hade "tjejfika" hemma hos dom nu på kvällen så jag fick mumsa fruktsallad innan R kom och hämtade oss vid åttatiden. Nu ligger jag i sängen och tittar på Simon & Thomas Design.
Det blev en ganska så bra dag med andra ord jag som hade sån panik imorse när vi inte hade något speciellt att göra när det var så härligt väder ute. Nu är bara frågan vad vi ska hitta på imorgon? Jaja det blir morgondagens problem det, vi får la ta en liten promenix om vädret tillåter iallafall.

/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: Anonym

Anka !!! Du kan inte låta Evelyn tro att det är ankor när det är änder, skäms på dig/Fågelskådaren

2009-08-22 @ 08:32:53

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback