En dag i den stora staden.


Jag och busungen innan vi blev upphämtade.

Dagen igår blev inte som jag tänkt mig. Strax efter att jag skrivit inlägget om hur tråkig dagen skulle bli ringde min mamma och sa att hon och pappa skulle komma och hämta mig om en timme för att åka in till stan och promenixa.
Så vi åkte till Söder och knallade omkring där. VI stannade på Ringen och åt mat, kyckling med röd curry och kokosmjölk åt jag. Min favorit, mums!!


Evelyn fick sitta i egen stol när vi skulle äta mat.

När vi hade ätit så promenerade vi tillbaka till bilen över medborgarplatsen. Påvägen tillbaka kändisspottade vi Morgan Alling. Vi stannade till på Ica innan vi var hemma igen. Där busades det lite på frysdisken.

    
Bus på frysdisken. Evelyn hos morfar.

Jag följde med hem till mamma och pappa så R kom och hämtade oss vid tiotiden. När vi kom hem blev det nattning av lillan och sedan direkt i sängen. Morgonen startade strax före nio hos oss och nu sitter vi alla framför tvn och tittar i brist på annat. R börjar jobba vid fyra idag så om ett tag ska jag sätta igång och laga mat så att vi hinner äta innan han börjar. Kycklingwok med ris blir det idag pga brist på fantasi.

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback