Trångt.

Idag har vi haft en riktig gap & skrikdag. Hela dagen har varit totalt bortkastad på skrik i stort sett om man bortser från förmiddagen som faktiskt var ganska lugn och harmonisk.
Det enda vi har gjort idag förutom att växa fast i soffan framför tvn är en liten handla-mat-tripp. Thats it men då satt Evelyn så nöjd så i bärselen.
Vi har nu tampats i mer än två timmar för att lillan ska sova och alldeles nyss började resultat synas, hon blundar iallafall. Det är inte fy skam det. Nu återstår bara att se ifall hon tänker sova på riktigt och inte hålla på och tönta med att vrida och vända på sig för att sedan börja skrika för att hon inte vill ligga som hon lagt sig. Riktiga tönterier som hon har sysselsatt sig med nu under kvällen. Skrika för minsta lilla minsan. Petar man på fel ställe så blir det sura miner eller om man råkar flytta henne två centimeter åt något håll skriker hon som tusan.
Det har väl helt enkelt varit någonting som stört henne under större delen av dagen för annars hör inte dessa töntfasoner till vanligheten hos oss. Påfrestande är det i vilket fall. Men nu blickar vi framåt mot morgondagen istället och lämnar denna någorlunda jobbiga dag bakom oss.

Såhär glada skulle vi bli om vi hittade någonstans att bo.

Imorgon ska vi nämligen springa omkring på visningar, närmare bestämt tre stycken. Den första går av stapeln vid 11.30 och sedan är nästa precis efterråt, tur att lägenheterna ligger i ungefär samma område. Annars hade vi aldrig hunnit.
Efter de två första visningarna tänkte vi åka till Stinsen för R tjatar om att klippa håret hela tiden så det är väl dags att slå slag i saken antar jag. Innan vi åker hem till mams och paps för att äta middag ska vi hinna med en sista visning för dagen.
Jag och R har redan blivit extra förtjusta i en av lägenheterna. Det känns som att den uppfyller de "kraven" som vi har. Fast krav är väl att ta i, det är mer små önskemål som vi blir lite extra lyckliga av att en lägenhet har. Ska bli riktigt roligt att springa omkring och titta på visningar imorgon faktiskt.
Det skulle vara så skönt att hitta någonting inom en snar framtid. Både jag och R spyr på våran lägenhet. Det är väl inge fel på den egentligen, raka motsatsen eftersom den är nybyggd och fräsch så in i bomben. Men det är så trångt, precis överallt är det trångt och jävligt.


/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: sanna

shit va trist det är att jobba.. man hinner inte med någonting, du har typ 40 inlägg sedan jag läste sist! hoppas ni hittar en super bra lägehet som passar=) måste också leta.. o herre gud är hon redan 7 månader gammal!! då kan man ju faktiskt säga att hon är lika gammal som min lilla? haha typ?? gud va mysigt det verkar med en egen liten familj=) när man läser din blogg blir man ännu mer sugen på Stora dagen när min´egen kommer=) ha de bra lilla trollrumpa puss


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback