Otrevlig överraskning.

I våran brevlåda idag kom en väldigt otrevlig räkning.
När vi flyttade hit i december så fick vi inte bredbandet att funka till en början men i januari fick vi det tillslut att fungera med hjälp av en annan leverantör. Jag upptäckte sedan att vi inte fått någon räkning för vårat bredband och kontaktade därför företaget i fråga. Till svar fick jag att dem inte kunde hitta vårat abonnemang på något vis, varken på personnummer eller bostadsadress så det var inte mycket att göra åt det inte.

Men idag när jag traskar ner för trapporna för att hämta in posten så ser jag att vi fått ett brev från bredband2. Helvete tänkte jag såklart och skyndade mig att öppna den.
Precis som jag förstod så var det skiträkningen som jag hade försökt att få fram x antal månader tidigare utan lycka. Bara det att denna gången var summan hutlöst mycket större. Över 2000 spänn ska vi nu betala!
Så förbannat bittert måste jag säga. Om dom bara hade kunnat hålla koll på läget från första början (som jag försökte få fram där när jag upptäckte att räkningen saknades) och skickat ut våran räkning varje månad så vi kunde slippa denna enorma skiträkning.

Usch vilken downer på en annars fin dag!

Kyle XY visas på tv så jag ska slänga mig i soffan och njuta. Sedan är det dags för en lätt middag för senare ikväll ska vi äta kräftor som jag nu låtit tina långsamt i kylskåpet i 3 dygn. Så njuter vi på Rs sista semesterdag. Imorgon blir det tillbaka till verkligheten..

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback