Mammas smarta tjej.

Imorse vaknade lillan 06.40 för att äta mat och efter det var hon lite bökig och stökig på att somna om men det var ingen större fara egentligen, tror vi är ganska bortskämda med hennes nattsömn och det är därför vi tycker det är jobbigt när hon inte somnar om direkt. Men efter en 10 minuter eller så och lite till mat somnade hon om och vaknade inte förns 09.40, fick verkligen sova ut och det var hur skönt som helst.
Hon äter så himla konstigt ibland. Hon äter och är nöjd för en stund men sedan börjar hon gnälla och man försöker med flaskan igen men icke men sen efter ett par försök så äter hon med god aptit igen. Lite beslutsångest där tror jag och ibland räcker det dessutom med att hon suger två-tre gånger och sedan blir hon nöjd igen, det är inte lätt att alltid förstå sig på den där lilla damen men det lever vi med.

Förövrigt så har lillan börjat uppskatta mer och mer när man sjunger för henne. Hon tystnar de allra flesta gångerna när hon är arg/ledsen om man börjar sjunga för henne. Tyvärr så rullar det bara tre barnvisor i mitt huvud, blinka lilla stjärna, imse vimse spindel och bä bä vita lamm. Jag tror jag måste plocka fram sångboken jag fick av Cattis för det blir lite enformigt med bara tre sånger på repeat känner jag.

Hade bestämt mig för att gå på promenad idag då jag känner att jag snart bara kommer bli någon som ligger hemma och sväller, nej ve och fasa. Men såklart bara för att jag hade varit så bestämd och verkligen ville gå ut och promenixa så ville inte Evelyn detsamma. Vi hann inte mer än ner en bit på gatan så satte hon igång och började skrika, försökte mata henne om hon var hungrig men det ville hon inte gå med på så då var det bara till att traska hemåt igen, till min stora besvikelse. Men man får inte ha så stora krav när man har små små barn utan ta dagen som den kommer men vissa dagar är jobbigare än andra att inse det bara. När vi kom innanför dörren igen så ville hon äta minsan den lilla damen trots att hon inte ville det när jag testade ute. Det var nog bara ett trick för att få mig att gå hem igen för att hon inte ville ut på promenix, haha smarta lilla tjejen där!
Det enda jag lyckades med under min 5 minuters promenad var att få fågelskit på vagnen. Vi hann knappt mer än ut så flyger en fågel över oss och skiter rakt på vagnen, usch & fy. Inte alls långt ifrån att träffa mig så det var jag ju såklart glad över men ändå. Misslyckad promenad skulle man kunna säga!

Nu är det snart sängen som gäller..



/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback