Bilder och svammel.

Har varit dåligt med bilder i bloggen de senaste dagarna känns det som. Därför tänkte jag köra lite bildextra nu. Nejdå så illa är det inte men bjuder på några bilder från de senaste dagarna.

             
Lillan tycker om att gosa med sin elefant. Mys på balkongen.


Lillan fick ett påskägg av Rs morfar, en bitring.

             
Min lillebrors kompis Tim har världens största skor. Lillan och skorna är ju nästan i samma storlek.

     
Evelyn fick en ny spökpyjamas av sin mamma och pappa. Hon tycker om att hålla handen, lilla hjärtat.

Imorse var jag en sväng på Stinsen med Cattis och Kim för att kika om vi hittade något till Sanna som ska firas på fredag. Hade ingen lust alls att åka iväg när jag vaknade men vad gör man, det krävs många hjärnor för att införskaffa födelsedagspresenter, fantasi ni vet :)
Jag känner mig fortfarande som sju svåra år. Min röst har blivit alldeles hes, det låter som om jag har rökt i 60 år typ och det har jag ju inte. Är himla glad över att R har gett lillan mat när hon vaknar där på morgonen så att jag får sova och försöka bli frisk. Otroligt uppskattat! Vanligtvis brukar vi ta varannan gång förutom när R börjar tidigt då men nu behöver jag som sagt all sömn jag kan få.

Imorgon blir tvättning och damsugning och moppning av golv innan R åker och jobbar. Jag förstår verkligen inte hur snabbt det får lov att bli skitigt? Det är iallafall en stor nackdel att ha "hallen" i förbindelse med badrummet för då hamnar ju all skit som vi drar in på ett eller annat sätt där inne vare sig vi vill eller inte. Suck!

Nu sussar lillan sött hos sin papi men innan läggdags är det matning. Men snart ropar sängen på mig åtminstonde, me so tierd.

/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: bella

Du får krya på dig! jag börjar tro att du smittat mig för även jag har börjat känna mig krasslig.

Va snälla dina päron är som ger er en bil, låt bara inte lillebrorsan använda den mest :P


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback