Spaning.

Idag har Evelyn sovit ganska mycket om man jämför med vad hon brukar. På sista tiden har hon somnat i max 1 - 1 ½ timme under hennes sovstunder under dagen. Men idag har hon sovit längre än så och igår också när jag tänker efter. När R stack till jobbet idag låg hon en stund i babygymmet och efter det somnade hon och sov ända tills Rs familj kom hit vid sextiden, alltså i mer än tre timmar. Jätteskönt, så man hinner med lite annat. Tittade en stund på Gordon Ramsays cookalong live när han lagade chicken tikka masala så nu har jag handlat hem ingredienserna efter hans recept. Det blir morgondagens middag. Hoppas det blir gott.

Har suttit och spanat runt på ideer till balkongen, vad jag kan plantera för fint, vad jag kan odla för roligt och sånt. Jag har kommit fram till att jag skulle vilja ha en trätrall där ute så att det blir lite trevligare och framförallt varmare än betongen. Vi får se hur det blir med det projektet. En elgrill skulle jag vilja ha också så att vi kan grilla lite här.

Imorgon ska jag åka hem till mams och paps för att skriva ut det sista till dopkorten så jag kan skicka ut dem snart, äntligen. Tror också att jag ska svänga förbi och titta på något bord till balkongen och förhoppningsvis kommer jag hem med ett.

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback