Solmys på balkongen.

Lillan och jag har varit ute på en timmes promenad tidigare under dagen. Det är så varmt och skönt ute, gick hela promenanden i T-shirt, sommarkänsla. Just nu sitter jag och Evelyn ute på balkongen och njuter av solen. Jag bara önskar att vi ska köpa utemöbler till balkongen snart så det blir lite bekvämare att sitta här ute för just nu sitter jag på en filt på golvet och lutar mig mot husfasaden. Yttermöbler till mig tack för jag vill absoilut inte sitta inne när det är så fint väder. Iofs så går det typ inte att vistas inne i våran lägenhet just nu för det är nämligen 26 grader varmt där inne, det är helt sinnessjukt. Visst att vi har haft det varmt tidigare(ca 22-23 grader) men nu när det börjar bli vår och sol ute så kommer vi avlida om vi är inne.



Snart ska jag srpinga ner i tvättstugan och tvätta lite småskaer bara, mest lillans kläder eftersom hon är en riktig höjdare på att spy ner allting vi sätter på henne.

Ikväll ska jag, R och lillan iväg på ett hemligt uppdrag, vad det är får ni veta senare eller imorgon.
Apropå imorgon så ska jag och Cattis åka till Uppsala och spendera dagen där, förutsatt att det är bra väder dvs men det tror jag inte är några problem. Det ser vi fram emot.

/ Sandr0o 


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback