Jag vill sitta....

Emellan tvättningarna så ordnade jag med dagens middag - vitlöksinbakad lax med potatis, jag hade lite creme fraiche och rom hemma så jag gjorde lite romsås till också. Har aldrig gjort inbakad lax förut men mums vad gott det blev ska ni veta. Det svåra är bara att få smördegen fin runt laxen, det är inte alls lätt ska jag be att få tala om men efter lite pyssel går det hyffsat bra tillslut.

Lillan ville inte ligga själv mitt i middagen så då får man äta med lillan i knät.

Efter middagen blev det lite lek i det nya babygymmet. Dock så har lillan på sista tiden allra helst velat sitta upp istället för att ligga ner. När hon ligger i knät tillexempel så försöker hon sätta sig upp själv och när det inte går något bra så blir hon arg men när man sedan hjälper henne upp så blir hon glad igen. Med andra ord så ville hon bara ligga i babygymmet ett litet tag men då satt lillan och jag och tittade på alla nya spännande leksaker.

  
Vi började med att ligga ned.

     
Men efter en stund blev det tråkigt så då fick mamma också vara med och leka.

Här ser ni hur hon vill sitta hela tiden. Det ser så himla kul ut när hon försöker jobba sig upp för att kunna sätta sig själv men det är ju lite tidigt så det går inte men med mammas eller pappas hjälp så går det fint och då blir lillapluttan glad minsan.

  

Imorgon bär det av hem till mams och paps när R åker till jobbet och så spenderar vi helgen där tror jag. R jobbar ändå till 20 imorgon och till 22 på lördag och söndag så det blir ju närmare efter jobbet och hela baletten.
Tror bestämt att det är dags att gå och sova nu eftersom vi ska upp tidigt imorgon. Har tvättid imorgon klockan sju för jag hann inte tvätta våra lakan och det behövs.

/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: nina

Haha, fjärt! Vad är det för påhopp så här på morgonkvisten?! =D



Tack så jättemycket!


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback