Härligt hår.

Jag hade ju svårt att välja gårdagens middag men tillslut bestämde jag mig för att laga paella, det är så f*rbannat gott!
Den finns helt klart på min topp 10 lista av favoritmaträtter. Jag och R blev otroligt mätta och belåtna, jag tror det råkade slinka i lite "jättemättkrydda" under tillagningen för efter maten orkade vi knappt röra oss.


Paella.

Gårdagen innehöll en liten promenad till affären, glassätning i solen påvägen hem och tvtittande. En alldeles perfekt måndag med andra ord, en soft start på en ny vecka.
Jag fick med mig nytt shampoo, balsam och inpackning hem från affären igår. Det var nästan slut här hemma så jag passade på att testa något nytt i hårväg och vet ni? I love it.. Mitt hår känns som nytt efter första användningen imorse.


Nya i badrummet.

Sitter återigen och funderar på dagens middag. Jag tror det blir pasta och kycklinggratäng med zuchinni(?), fetaost, champinjoner, soltorkade tomater, spenat och purjolök. Detta är helt taget ur mitt huvud så vi får se hur det hela slutar men vi hoppas att resultatet blir något gott att mätta magen med.
R jobbar till 15 idag och när han kommer hem tänkte jag sticka iväg och titta om jag hittar något vindskydd till våran balkong. Jag vill ha typ i trä på sidorna tror jag. Det blåser nämligen en massa där ute, igår flög mitt omslag till boken iväg (det satt fast på boken). Skulle vara mycket mysigare att sitta där om det inte blåste så förfärligt.
Jag känner att det vore skönt att komma utanför huset en stund så jag passar på att leta lite, kanske tar mig en sväng förbi plantagen och tittar på lite blommor med, vi får se.

Ikväll är bästa tvdagen i veckan också. Det ser jag fram emot - Ugly Betty, DH och Brothers And Sisters. Mycket bättre än så blir det inte, det gäller att glädjas åt de små sakerna här i livet.

/ Sandr0o



Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback