Måndagsuppdatering.

Igår var en dålig dag. En dålig dag på alla sätt och vis.
Jag var tvungen att gå upp tidigt på min lediga dag för att bege mig till Karolinskas hudklinik i hopp om att få hjälp med mina fötter. När jag brummar fram på motorvägen så tar det plötsligt totalstopp vid Häggvik. Jag känner hur paniken stiger när det rullar fram i 20 km/h och det bara är 20 minuter kvar tills jag har min läkartid. Kommer fram till sjukan 10 minuter för sent och då ska jag såklart hitta en parkeringsplats också. Sedan var det bara till att springa allt vad jag orkade till rätt avdelning och anmäla sig. Jag måste sett ut som ett riktigt offer när jag sprang omkring där på gatan, alldeles rödflammig och äcklig. Som om inte det vore nog så fick jag ingen direkt hjälp heller. Fick exakt samma ordination som sist, ät pencellin och bada dina fötter i en lila sörja. Jag har haft stora problem med mina fötter i ett halvår nu, när fan ska det ta slut? Fick dock en tid för återbesök om 10 dagar, nu ska jag följa hennes ordination till punkt och pricka och sedan ska jag tjaffsa som en liten idiot om det inte har gått bort. Jag är trött på det här nu!
En fantastisk start på min morgon..

Usch jag ger upp alla negativa tankar ifrån igår och hoppas på att detta blir en bättre dag. Inga jobbiga hinder änsålänge förutom en sprängande huvudvärk som fortfarande sitter i sen gårdagen eftersom jag glömde huvudvärkstabletterna hemma. Men jag kan leva med det för jag slutar klockan två idag. Då bär det av till MVC på en gång för ännu en check up. Imorgon är jag ledig och vet ni vad? Då ska jag & R tillbaka till tittutkliniken och titta på våran lilla flicka. Hoppas hon är på lite bättre humör då och vill visa upp sig. Jag får nog trycka i mig lite chokladglass innan vi åker dit, hon verkar vara fasligt förtjust eller oförtjust i det då det blir ett himla rabalder inne i magen när jag äter det.
Hon har blivit väldigt mycket mer livlig inne i magen på senaste tiden. Ofta sparkar det till ordentligt och hon trixar där inne mest hela tiden. 


/ Sandr0o 

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback