Nyårsaftonen som så.

Jag väntar fortfarande på internet. Beställde det häromdagen och hoppas verkligen att det landar i min brevlåda väldigt snart innan jag får totalpanik. Är hemma hos mams och paps en sväng, åkte med när R skulle till jobbet imorse. Behövde hämta mammas bil så att jag kunde åka och handla. Vi behöver ju få någon mat i oss till ikväll tillexempel. Jag & R har legat hemma och varit magsjuka nu i lite mer än två dagar och det var tamigfan det värsta jag varit med om på mycket länge. Ingenting ville stanna i min mage, inte ens lite vatten. Var tionde minut kom det, som på ett löpande band ungefär. Och stackars lilla i magen som inte heller hon lyckades få ordentligt med mat i magen eftersom jag själv inte kunde behålla någon, då levde hon ordentlig rövare må ni tro. Att vara gravid och magsjuk är någonting som jag verkligen inte rekomenderar, vilket jävla skit.
Scenariot hemma hos oss - R sitter med en hink framför huvudet i sovrummet medans jag ligger och hukar på toaletten. Fucking great mates..
Dock verkar det lite lugnare nu men jag mår inte alls så bra egentligen. Mår illa längst inne hela tiden och känner mig allmänt svag och yr. Det blir nog till att vila på det här ytterligare ett par dagar. Vill verkligen inte vara trött och utsliten när det är dags för barnafödande, haha.

Nej usch.. Tack för mig. Jag får ont i nacken av att hålla upp mitt eget huvud, dags att bege sig då så.

Hoppas alla får en underbar nyårsafton!


/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: Anonym

hoppas du o " fick en liten mysig nyårsafton iaf :) Hör av dig när du mår lite bättre så kan vi äta middag ihop lr ta en promenix lr nå :) Pusspuss Cattis

2009-01-01 @ 17:15:32

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback