Har du tänkt på din egen begravning?

Rör din stjärt gumman, du ser ut som catwoman.

Blandade känslor, dags att samla tankarna.
Ena sekunden kan jag gapskratta för att sedan i nästa sekund storgråta. Vad fan är det för fel på mig? Vart är den sanna glädjen som jag alltid brukar bära med mig? Det här är inte ens i närheten av mitt riktiga jag.
Deppigare person får man nog leta ett tag efter, jag känner mig så ofattbart ensam. Jag har helt själv gjort valet att vara ensam men det känns fortfarande tomt och efter allting som har hänt & händer i mitt liv så känns det ännu värre. Det skulle vara så enkelt att bara krypa tillbaka, välja det tryggaste alternativet som vanligt. Jag vet att jag inte skulle må bra av det alternativet heller men jag kan inte klara mig själv hur länge som helst när jag mår som jag gör. Trots det måste jag försöka ta tag i saker & ting utan dig vid min sida.
Jag behöver få tillbaka tilliten på mig själv. Jag behöver få tillbaka hela mig själv. Jag är långt ifrån nöjd med mig själv just nu. Måttet är rågat!


The Mofatts - Miss you like crazy, I´ll be there for you (nostalgi, favoritlåtar för x antal år sedan)

Jag behöver glädje, om så bara för en liten stund. Jag behöver sällskap. Ser fram emot SingStar hos C & T imorgon. Jag tror att det är precis vad jag behöver. Ett gott skratt förlänger livet sägs det ju, vi hoppas på det!
Jag tänkte för övrigt gå in i en period när jag tänker koncentrera mig på mitt jobb, leva & dö för mitt "underbara" jobb. Försvinna in i tryggheten som finns där, hoppas på att slippa tänka. Jobba & sova. Det låter för jävla helvetes underbart.


It´s all in my head. I think about it over and over again.
I replay it over and over again. I cant take it. I cant shake it off.



Den där sväva på små fluffiga rosa moln-känslan är som bortblåst. Jag känner på mig att det är dags att lägga ner projektet redan nu, handduken är inkastad. Annars kommer jag sjunka under jorden när jag väl skulle få det svart på vitt. Verkligen sjunka så långt ner att det skulle vara jobbigt att ta sig upp igen.


Jag behöver verkligen shoppa loss men för vilka pengar? Kläder är min största passion efter eller före musiken, kan inte riktigt bestämma mig för i vilken ordning det kommer. Jag skulle skära av mig själv lilltån för att få ha dessa i mina ägor.
Ha begär:




Jag lever imperfekt i presens.

GOOD GIRL GONE BAD.

Ta mig tillbaka.


/ Sandraaaaaaaaa

Kommentarer
Postat av: cattis

Då blire perfekt att du kommer hit ikväll o får skratta lite, d ska vi se till :) P&K


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback