Tröttttttttttt enda in i själen.

Igår var det middag och utgång med jobbet. Man skulle kunna påstå att jag blev "lite" rund under fötterna. Fy i helvete vad jag har mått dåligt idag, trodde nästan på allvar att jag skulle dö när jag vaknade imorse. Jag hade i vilket fall som helst jävligt roligt igår iallafall, tror jag. Kommer inte ihåg ett endaste litet skit men det känns som om det var en ganska bra kväll. Då bortser jag från att jag inte kunde stå på mina egna ben utan att någon höll i mig. Söp jag bort mitt bankomatkort som vanligt eller? Svar ja!
Jisses, skärpning på mig!
Dagen har varit otroligt sliten och tröttsam. Kul att jag & Marcus var själva från klockan fem, vi hade en sån tur att det blev en lugn kväll. Nu har jag precis kommit hem och är alldeles utpumpad, tror att det är dags för mig att sova. Sova riktigt gott och länge, jag behöver det.

Min kära lillebror har idag bestämt sig för att han ska vara nykter i ett år. Han har äntligen insett att det är ett problem efter att han i fredags kommer hem och ställer sig och fixar med gardinerna för att sedan försöka klättra ut genom fönstret och ställa sig på balkongräcket och kissa. Inte fullt normalt direkt. Nu får vi se hur det går med nykterheten och jag håller tummarna för att det funkar. Det är en bra tanke!

Jag är glad, jag är nöjd. Du gör mig riktigt glad. Det är bra skit på gång här :) haha.
Jag längtar tills imorgon. Im falling inlove with you.


Sovdags gottfolk. Godnatt världen!


/ Sandraaaa

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback