Tröttheten själv.

Jag är något så fruktansvärt trött. Skulle egentligen ha suttit och trampat på en jävla spinning-cykel just nu men jag kände att jag verkligen inte orkade. Känner mig som en zombie när jag går omkring. I vilket fall som helst så har jag slagit in X antal paradis/aladdin askar sedan jag kom hem från jobbet till min lille pappsing och hans jobb. Det gjorde absolut ingenting positivt för min trötthet. Jag ramlar ihop snart. Jag tror jag skulle behöva mig en liten "powernap" innan det är dags för att snygga till sig lite för ikväll blir det utgång. Ska hem till Yvette och förfesta litegranna sedan möter vi upp Hanna & Frida i stan. Jag ser verkligen fram emot kvällen om man bortser från att jag är så satans trött. Yvette har jag inte träffat på hur länge som helst, typ studenten? Jätteroligt att hon ska följa med och Hanna blir man ju alltid glad av. Jag har dock lite ångest för när börjar jag jobba imorgon? Joo klockan åtta.. och vem öppnar jag med? Jooo min chef. Perfect, jag känner verkligen hur bra det här kommer bli.
Jag har klädproblem? Jag har ingenting att sätta på mig. Kommer känna mig såååå tråkig ikväll men OKEJ?!

Petter - logiskt. Gillar låten riktigt skarpt.

Det är julafton snart. Helt sjukt hur fort tiden har gått. Känns som om det inte var så överdrivet längesedan som jag kom hem från mitt underbara Grekland och nu är det plötsligt julafton, nästan.
Har köpt en del julklappar men saknar fortfarande en del av dem, självklart är det väl de viktigaste klapparna som jag inte har köpt ännu. Varför inte, det är Sandra i ett nötskal. Jag är inte förvånad. Förhoppningsvis löser det sig!

JAG ÄR KÄR.. Jag fullkomligt älskar den här känslan.


Powernap, dusch, snyggstyling, förfest, supa sig ful & festa, sova (?) & sedan jobba. Schemat framöver!


 / Sandraaaaaaaaa

Kommentarer
Postat av: Nina

Jasså det var därför du såg så jävla sliten ut? =)

Postat av: Bruuuushan!

PETTER - LOGISKT! :D

2007-12-25 @ 01:25:08
Postat av: nathalie

alltså, du är så dålig på att blogga.. MEEEERA! =D

2007-12-27 @ 20:13:02
URL: http://rellie.blogg.se

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback